Looking for the summer

Hej på er!

Alltså vem försöker jag lura. Jag hatar vintern punkt slut.

Särskilt November är ju sådär alldeles vämjeligt vidrigt, eller hur? De senaste dagarna har jag inte mått bra men ändå inte blivit dundersjuk som en skulle kunna förvänta. Skulle jobbat idag med en anläggning som jag ritade på förra veckan men det sket sig med vädret så vi sköt upp det.

Toodelooo från i somras då solen sken varje eviga dag i fyra månader. Oj vad jag mådde bra. På alla sätt.

Jag ser verkligen ut som en påse skit nu för att inte tala om hur jag mår. Riktigt mögigt faktiskt. Det första folk säger till mig är hur trött jag ser ut. TACK liksom. Ha ha.

Nä, nu behöver fröken sol, värme och sangria.

Hur som helst är det fredag imorgon. So shut up nice. Har sån lust att införskaffa lite julrosor till balkongen och kolonin. Älskar de smutsrosa varianterna men jisses vad dyra de är…

Önskar att jag hade tagit en av Gunnels Carlssons sticklingar den där föreläsningsdagen för nåt år sen.

Det ramlar kanske över en så småningom.

HA en fröjdefull Torsdagsafton i alla fall.

bloggsignatur

You may also like

5 kommentarer

  1. Du kan väl tipsa lite om snygga advents-och jularrangemang. Gärna med en liten tvist,lite annorlunda. Själv lägger jag alltid dit rödlökar, det är så snyggt mot det gröna. Tror du sitter inne med masorav tips!

  2. Som du vet så ställer jag mig på din sida vad det gäller vintern jag fryser och får sån värk i går var det hopplöst rent.
    Men nu får vi se fram mot ljuset i december och sen går det med raska steg.
    Fin helg till er alla.
    Kram/MH

Lämna ett svar