Konstig runda

Hej där denna Påskdag!

Idag har jag farit på riktigt traditionell konstrunda. Mitt fina sällskap denna dag var ingen mindre än bloggkollegan Fnulan som trots sin skånskhet aldrig gjort påskrundan, någonsin…vafalls?

Då jag hade en liten ”tur” utstakad åt oss så blev det en konstig liten runda med vitt skilda  konstnärer med små roliga anknytningar till mig själv som jag kommer att förtella allteftersom.

Vi inledde ”rundan” med en fabulöst fin brunch på YSB. Vi omkom en aning båda två när vi såg skaldjursbuffén. Madre Mia vilket överflöd av delikatesser!

Som den köttrataren jag är finner jag den största fröjd i att inmundiga havets läckerheter (inte ostron dock som är asäckligt).

Behöver jag ens nämna gottebordet?

Foto:Fnulan

Efter den nirvanska brunchen blev det en sedvanlig flukt på  Gynnings utställning. Fjärilarna, me gusta!

Efter YSB och ett snabbt hej till Hannah & Peter som brunchade samtidigt och faktiskt firar 7 årig bröllopsdag idag så for vi vidare på tre stopp som jag märkt ut.

Vilka dessa är kommer jag presentera imorgon. 😉

Har precis vänt hemåt efter en stor middag hos mor som har för sed att göda sina avkomlingar så fort man kliver över hennes tröskel.

Ganska så jättetypiskt mödrar va?

Ha en skön kväll så länge. På återseende imorgon dag.

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja YSB brunch går inte av för hackor:) Vi blev kvar hela dagen och hann bara med Gynnings utställning innan vi vände hemåt och korkade upp bubblet…Kul att ses!

    1. Låter som en härlig dag…även om det är synd att ni missade alla andra grymt begåvade konstnärer som ställde ut Österlen runt. Kram på dig ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.