Packad för weekend

(I samarbete med Bagasi.)

Hej igen på er!

I helgen vankades äntligen lite välbehövlig och framför allt välförtjänt vila efter allt slit i stugan.

Har ju en förmåga att bara ånga på och knappt avsluta ett projekt innan jag påbörjat ett nytt. Att alternera mellan olika ”jobb” är en strategi jag har för att inte tröttna och arbeta effektivt vilket funkar för mig men kan verka ologiskt och hattigt för andra.

Hur som helst, åter till ledigheten som jag tog mig i helgen. Har faktiskt lite småtripper runt landet inplanerat i sommar och då jag varit i avsaknad av en snygg och rymlig weekendväska och fått packa i mindre exklusiva shoppingpåsar från Willys så hoppade jag mer eller mindre jämfota av lycka när Bagasi hörde av sig och ville ha ett samarbete.IMG_2866 IMG_2858IMG_2839IMG_2857 IMG_2803IMG_2846

Snyggare weekendbag är svårfunnet tror jag bestämt. Älskar innerfodret som är i en kontrasterande ljus kulör vilket är praktiskt, (försök att hitta något i en väska med svart insida liksom) och som ger en väldigt exklusiv känsla.

Att de bara blir snyggare med åren är ännu ett argument att slå till på denna weekendväska som finns i flera färger och utföranden. Just nu har Bagasi dessutom en stor sommarkampanj på alla sina väskor med väldigt förmånliga priser.

Vi kommer  åka på många roliga resor, Bagasiväskan och jag 🙂

Till helgen bär det antagligen av mot stugan igen.

Nä nu väntar lite småjobb. Ha en förträffligt fin Julidag. Njut av att det är SOMMAR!

bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar