Måndagsfeeling

Hej hej!

Fy så skönt jag sov i natt. Har ju varit en eländigt full måne nu några dagar och jag ligger bokstavligen och vrider mig halva natten innan herr Blunds grus har någons som helst effekt.

Hade alltså lite sömnskuld att ta igen kände jag.

Idag väntar några möten jag måste ta mig igenom men sen blir det trevligare hållpunkter resten av dagen.IMG_2813 IMG_2814Som ni ser så är det lite skrapning av de nymålade fönstrena att ta itu med och så tänkte jag pimpa färdigt den här lilla byrån som jag målade om i en mintgrön kulör.

Föreställer mig att den kan bli ofantligt söt med rosdecoupage på lådorna…ett spegelskåp ovanför eftersöks också som kan rymma både tandborstar, salvor och annat nödvändigt.

Väntar även med iver på att bror min ska fixa min pentryskiva så att man kan slabba med vatten.

Lite småpill kvar alltså.

Nä nu måste jag åka på mitt första möte.

Ses sen då jag ska visa min snajdiga nya weekendväska.

bloggsign

You may also like

3 kommentarer

  1. En sann sommardröm har du ju verkligen. Som man ofta ser i olika livsstilsmagasin, ett öppet fönster en vit skir gardin som sakta syns fladdra och gärna en pelargonia i fönsterkarmen. Tänk att det har du och kan njuta av, säkert många som skulle vilja ha det precis så.
    Härlig väska du har i din ägo, får plats mycket och många minnen.
    Kram/MH

Lämna ett svar