Lite nytt under solen

Hallå där!

Känner mig aningens bättre idag om man bortser från huvudvärken.

Idag har jag ägnat mig åt tråkgöra som räkningar och jobbiga samtal. Sen pillade jag lite på ett bortglömt projekt i mitt liv-min omprofilering av denna blogg.gardenJag har länge känt att jag vill utvecklas i mitt skrivande och att inriktningen på denna sida måste spegla mig mer än tidigare. Så nu går vi lite tillbaka till basic.

Från början drev jag ju ett företag med möbelrenovering som främsta huvudsyssla men då livet tog nya vändningar så omskolade jag mig för ett år sen till det jag brunnit minst lika mycket för jämte inredningen- trädgårdsdesign och odling.

Har hängett mig åt odling så länge jag kan minnas och alltid hyst en särskild kärlek för trädgård. Äntligen får jag jobba med det som jag älskar i kombination med alla andra stora intressen.

I och med detta kommer jag att åta mig både måleri/stylinguppdrag och trädgårdsdesignsprojekt.

Är ni intresserade eller känner någon som behöver hjälp i sin trädgård eller hem hör av er till mig. Mer info hittar ni här!

Nu ska vi förtära en himmagjord potatismos med vegobullar. Hoppas Stella gillar det.

bloggsignatur

You may also like

8 kommentarer

Lämna ett svar