Balsam för själen

Hej!

Solen och värmen är tillbaka med bravur vilket torde ge de flesta livsglädjen tillbaka per automatik. Men ibland är det inte så enkelt…

Jag själv är faktiskt inte så jätteglad för tillfället trots underbara dagar med medelhavstemperaturer och gassande solsken. Jag är mest trött faktiskt och allmänt likgiltig trots yttre sken av sprudlande livslust och flödande kreativitet. Ett ständigt snurrande ekorrhjul har utarmat energinivåerna totalt och jag skulle vilja hoppa av men det snurrar liksom för fort.

Antar att alla känner så emellanåt…

Utsikten från köksfönstret gör mig för en stund lugnare inombords och att få gräva ner händerna i jorden är min medicin. Så det lyckopillret har jag tagit igår och idag…

Fick denna fina miniros igår av en vän som numera samsas med min plättar-i-luften som jag band upp på ståltråd. Kommer bli fin när den tar sig.

Har även börjat återbruka sylt/sillburkarna till enkla men fina trädgårdslyktor att ställa lite varstans och framför allt hänga upp i äppelträdet. Jag virade bara lite ståltråd runt den gängade kanten och band ihop till ett hänge.

Återbruka mera som sagt 😉

Jag vill önska er alla en skön Torsdag hur som helst och hoppas att ni mår fint i sommarvädret.

You may also like

4 kommentarer

 1. Jag förstår dig när du känner så…längtar alltid till vår och sommar och varje gång lyckas jag glömma (förtränga) hur mycket det är som ska ske under maj & början av juni.
  Men intalar mig att jag tar mig igenom det i år också 🙂

  Gillar idén med glasburkarna jättemycket, den ska jag stjäla av dig 🙂
  Hoppas du återfår energin snart! Kram

  1. Ja, som sagt så är det nog för de flesta…därför behöver man påminnas om att sakta ner å släppa kraven.
   Kul att du gillade burkidén. Den har jag själv snott 🙂 kramar M

 2. Hej Marica!
  Hoppas du känner dig starkare snart. Maj och juni kan vara krävande månader trots att de är så vackra. Allt kommer så plötsligt. Det har varit en lång vinter. Mörker, kyla, många krav. Lite av kylan kan ge sig till känna ännu en bit in i juni. Vissa dagar. Nog tycker jag att livslusten sprudlar mer på sensommaren. När det känns som att både sommaren och själva livet mognat. Väga känna efter och var rädd om dig.
  Moi

Lämna ett svar