Att vilja vara allvarlig

…men inte riktigt orka med det.

Hej förresten. Måndag och allt igen. Hur gick det här till?

Är skittrött idag faktiskt. Kände att jag sov liiite för gott där runt klockan 7 för att tvingas upp. Eftersom Stella måste upp till skolan varje morgon så hjälps det inte så mycket att jag börjar först kl 10 på måndagar. Det är då man längtar efter hennes lov och sånt. Blir liksom aningen enklare för mig att slippa tänka på det lilla bekymret, om ni förstår vad jag menar.

Från det ena till det andra. Jag önskar mig en sånt här Mischantus gräs till kolonin… såg förresten att min nya favorit Actea simplex-Höstsilverax som jag införskaffade i höstas, är årets perenn!!!

(Lånad bild Zetas trädgård)

Visst är den ljuvlig! Doftar underbart gör den också.

Hur ser livet ut för er? Berätta gärna.

Nu ska jag ta hand om en ond nacke och huvud. Kram från mej till dej ♥️

You may also like

3 kommentarer

  1. Först och främst många hälsningar och en STOR KRAM till dig och din familj på Alla Hjärtans dag! Du förgyller vardagen med alla dina fina foton dina underfundiga texter och om livet som inte alltid är kantad med guld, och vem har sagt att livet är en dans på rosor. Men vi lever här och nu och gör det allra bästa i livet, vad kan man mer göra tro.
    Må så gott/MH

Lämna ett svar