Sköna söndag

Hej igen…

Har haft en mysig helg med familj och vänner och t om fått sova gott också. Bara en sån sak. Sömn är som sagt A & O för mig.

I fredags skulle vi egentligen till badhuset men fick styra bort det så vi fyndade på Ohlssons Bazaars stora rea och körde tärningsspelet och käkade thai till middag. Sen slocknade jag vid 9 tiden och sov ut dagen efter. Såå gött. Lördagen bjöd på härligt häng med gänget och avslutades med galet mycket dans. Äntligen! Vi älskar nämligen att dansa.

Har tyvärr dragit på mig en riktigt jobbig nack/huvudvärk som hållit i sig i mer än en månad. Tror det beror på emotionella spänningar som satt sig där. Ska få lite massage av Mathilda nu så vi ses imorgon. Blir en späckad vecka igen. Puh.

Kram på er och tack för att ni finns.

You may also like

1 kommentar

  1. Gillar ditt foto och så mysigt du har det! Om du har spänningar i nacken och axlarna gör lite övningar lyft axlarna till öronen, andas in genom näsan, sen sakt ut genom munnen och släpp ner axlarna, det hjälper ska du se. De flesta av oss spänner axlrana och håller de uppe omedvetet, jag har lärt mig mycket i de varma baden på sjukhuset, det är verkligen en lisa för kropp och själ.
    Önskar dig en fin vecka, med en Kram/MH

Lämna ett svar