Mitt-i-veckan

Hej och allt det där!

Ledsen för uteblivet hallå igår men livet kom emellan. Hade faktiskt en bra tisdag trots mitt stora förakt för denna veckodag.

Idag har nästan allt flutit på perfekt också förutom en dum huvudvärk som envisas med att plåga mig.

Högst upp, bild från Hvilans gårdsbutik som har helt ljuvliga citrusträd…har ett själv på kolonin som jag hoppas ska klara sig. Just nu står jag lite i valet och kvalet om jag ska säga upp lägenheten och byta liv eller bara härda ut lite till. Ska nog måla om i så fall. Ett tag tänkte jag byta lägenhet med några vänner som har en underbar sekelskifteslägenhet men det blir nog inte så…

Ska strax iväg till ett par vänners gårdshotell och käka, hänga med gänget. Ytterst mysigt på denna kärlekskommersiella högtidsdag.

All you need is love. 365 dagar om året!

Kram på er ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbart foto och älskar lerkrukor. Vackert bord, jaså ska du flytta kanske?
    Inte lätt att hitta balansen med boende, men snart kan du va mycket i ditt paradis, din stuga. Går fort framåt om en månad är det vår, det har jag beställt.
    Kram och ha en fin helg/MH

Lämna ett svar