Svindlande stress

Hej hej.

Ja då blir det så där haltande igen med inläggen. Ledsen för det men det pågår tiotusen saker i mitt huvud för tillfället och det är inte normalt. Inte ens för mig.

Har ju hänt lite tråkigheter som jag nu måste möta i vitögat och det tar på krafterna. Så jag drabbades av en kraftig yrsel med svimning som följd igår.

Stod i duschen och hade precis tvättat klart håret när jag börjar må fruktansvärt illa och tänker :Åh nej, inte kräksjuka nu också! Sen börjar hörseln försvinna och det känns som att någon hängde över en slöja för det mörknade för ögonen. Har ju haft en jobbig huvudvärk i snart två månader så jag kopplade det till detta.

Var rädd att jag skulle svimma av inne på toan och att inte barnen skulle höra det så jag tog mig med nöd och näppe in till sovrummet och ropa på Mathilda om hjälp.

Sen såg jag bokstavligen stjärnor! Ha ha.

Nåväl det gick bra men jag ringde vårdcentralen och de gav mig genast en tid för att utesluta stroke eller nåt ?

Har därför vilat idag. Är trött som sagt. Så, jag är ledsen att det haltar mellan inläggen. Hade tänkt bjussa på ett veganskt chokladbollsrecept ju. Vi tar det imorgon. Kram

You may also like

6 kommentarer

 1. Men snälla söta du – du verkar ju vara totalt sönderstressad. Dags att ta itu med detta på allvar. Strunta i alla måsten och ta hand om dig. Återkom till bloggen när du känner för det.
  Krya på dig! Styrkekram <3

 2. Det är så obehahligt och känna man förlorar medvetandet.Hur är ditt blodvärde egentligen? För lågt sådant kan ge obehagliga symtom. Då kollade vct säkert det också. Sen som du säger själv så har ditt liv varit pressande, hoppas du snart finner den där balansen i livet, för det tar onekligen på dig.
  Ta en paus från vardagen om det går, vila din själ och kropp.
  God bättring till dig från mig. Kram/MH

 3. Det där låter ju inte bra alls. Tur du har tid på VC .(vårdcentral inte toa, heh)
  Visst är det rolict att läsa dina inlägg, men omdu frågar mig, så tucker jag att du struntar i oss som läser, ta hand om dig och stressa inte med detta blogg också. Skriv dagbok bara för dig och när du har tid och lust at skriva av dig.
  Ha en lung helg med mycke vila och lite måsten.

Lämna ett svar