Fin Fredagsfortsättning

Hej vänner, bekanta och andra som gillar att hänga här inne!

Idag har jag haft den bästa Fredagen på väldigt länge…

Trots enorm stress av olika anledningar och en livssituation som är allt annat än optimal för tillfället så har jag fixat denna vecka och det med bravur faktiskt.

Stolt och glad!

Kan inte berätta så mycket just nu då det är lite hemligt men jag kommer snart visa min illustration jag gjorde till min, Anders & Andreas trädgårdsidé. Tills dess vill jag tråna lite efter vår och allt som hör den ljuvliga årstiden till med en TB till förra årets ramslöksjakt vilket hamnade i en orgie av pestomaking och soppa. Ha ha. Längtar som sagt.

Nu väntar jag på min vän S som ska plocka upp mig och Heidi för lite galej ikväll. Vi ses.

Kram

You may also like

8 kommentarer

  1. Skönt och höra du är piggare, små steg framåt sen ljusnar det för dig, mig och naturen. Mina snödroppar visar sitt vita huvud och jag vet att på ställen blommar de för fullt precis som vintergäcken. Men jag har en känsla att vi får snö i februari så brukar det ju va och barnen vill säkert ha det också till sportlovet eller om det nu heter nåt annat, haha.
    Trevlig helg och Kram/MH

Lämna ett svar