Proppmätt

Stod för maten ikväll. Det blev gratinerade stenugnsbröd med rökt lax toppad med ädelost och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. Kunde inte sluta äta. Så gott var det!

äppelpaj femme silverhome ekologiska

IMG_4137.JPG
Jag vet, fullständigt ointressant egentligen att deklarera vad vi stoppat i truten men det kanske kan roa någon när jag avslöjar att bulimianfallet resulterade i ett jämrande framstupa sidoläge i soffan. Och här blev jag kvar.

Känns som jag enbart kommer vilja leva på flytande föda för resten av livet då det på riktigt gör ont i den proppfulla buken.
Om jag vore mer masochistiskt lagd skulle jag även plåga mig ytterligare med att titta på Victorias Secretmodeller nu men jag hoppar nog över det. Ska försöka resa mig från soffan då jag noterade att det fanns lite chips kvar i skåpet.

Ha en fin kväll föresten.
Ses imorgon om jag vaknar ifrån carbschocken 🙂

You may also like

Lämna ett svar