Vad är väl en bal på slottet?

God afton gott folk!

Då var det Torsdag och imorgon vankas veckans festligaste dag. För mig blir den lite extra festlig då jag ska nöta röv i ca 40 mil för att övernatta på ett riktigt slott.

Sen ska vi, alltså min dotter och jag fortsätta ca 20 mil till för att bo på Selma Spa i Sunne. En redig myslyxarhelg, bara dottern & jag.

Känn på den! Inte dumt, eller hur.

Foto: Peter Lander

   Ser oerhört mycket fram emot slottsövernattningen. Har längtat efter den här lilla weekendtrippen jättemycket. Vilken tjej har väl inte drömt om en bal på slottet, liksom!

Ni hänger såklart med genom mina rapporter och jag lovar att deklarera allt från den vackra interiören, maten och om eventuella spökerier förekommer.

Hör inte det nästan till i hela slottsgrejen?

Hu, hoppas faktiskt inte att det är hemsökt för jag är jättekänslig för sådana ”energier” och har ganska många anekdoter att förtälja vill jag lova. RYS. Men det kan vi ta en annan gång…

Nä här kan jag inte sitta och svamla. Jag ska tvätta upp lite tvätt och packa färdigt weekendbagen.

Ses igen. Ha det fint tills dess.

You may also like

6 kommentarer

  1. Åh vad mysigt det låter! Känner att det nog är dags att göra något för att lugna kropp o själ. Kanske ska ta med båda döttrarna på en spahelg…yngsta dottern mår inte bra varken fysiskt eller psykiskt o då gör man ju inte det som mamma eller storasyster heller! Ha det jättehärligt och njut av helgen med varandra.
    Massor av kramar från småland.

Lämna ett svar