Skepp å hej

Tjena…

Som jag sa häromdagen så pausar jag just nu det mesta inom sociala medier. Orkar inte uppdatera eller leverera. Har fyra veckor kvar på skolan och måste bli klar med mina inlämningar m.m så prio ligger på andra saker. Sen ska jag styra skutan åt nya håll…

Igår hade vi växtbytardag på skolan. Är så glad för allt jag fick bytt till mig. Perenner, buskar och annat fint som jag måste hitta en växtplats till pronto.

Har påbörjat ett annat litet projekt på kolonin som jag vill deklarera så fort det är klart.

På återseende alltså.

Kram

You may also like

3 kommentarer

  1. Vettigt..vettigt…vettigt :). Jag som skulle skriva och höra hur det var med dig så blev glad av ett inlägg ;). Njut och ta det lugnt och ta din tid. Hejja dig…snart är skolan klar :). Vilket UNDERBART väder vi har i detta avlånga land :). …sol…sol…sol och växterna prunkar i sina rabatter. (Jag gör typ inget annat än planterar, vattnar och fixar med växter i min lilla trädgård och på balkong… borde ju göra annat, men man kan inte låta bli.) Ha en toppendag! Kram kram

Lämna ett svar