Inspirerande dag

Hej och god kväll!

Vilken rolig start på veckan det blev. Eftersom det är mellandagar nu så har vi lite lugnare schema innan allt kör igång igen på allvar i Januari.

Vi började hur som helst dagen med att tillverka varsin nyckelring i ek som jag visar en annan gång.

Sen fick vi gå loss på något av det roligaste jag vet. Att arrangera med blommor!

Egentligen skulle jag haft med en egen kruka men glömde den i morse såklart, så det fick bli en enkel lånekruka från skolan. Sen mejade jag ner allt som rimligtvis fick plats i arrangemanget. Kanske inte så nyårsbetonat men jag gillar ju somriga toner så det fick massor av rosor och prärieklockor som samsades med vaxblommor & eucalyptus.

Mina begåvade klasskomisar KArin & Karin gjorde utan tvekan de snyggaste och djärvaste arrangemangen utifrån varsin stubbe. Såå snyggt!

Skulle kunnat hålla på hela dagen. Vem älskar inte att pyssla med blommor? Längtar ännu mer till våren nu och tills mina tulpaner jag satte för några månader sen tittar upp i kolonirabatterna.

Nu ska vi dricka te och titta på New Moon…

cropped-bloggsign.png

You may also like

5 kommentarer

  1. Hej, så vacker bukett, tycker du är så duktig med både inredning, blommor osv, önskar jag var lika duktig som du men har så dålig fantasi om vad och hur man kan göra.
    Läser din blogg ganska ofta men har aldrig förr kommenterat men ville passa på nu och även önska dig ett gott nytt år!

  2. Jättevacker bukett, och så smart med stubben, ofta är det bara fantasin som hindrar oss, verkligen snyggt. Undrar om jag hörde rätt på radion att vintergäcken blommar? ja det kan säkert va rimligt det är ju milda grader. Det går snabbt framåt nu så känner jag det.
    Ha en fin dag från en kraxande kråka/ Kram MH

Lämna ett svar