Lite före/efter & andra karameller

Hej från ett soligt & krispigt Ystad!

Skulle kunna beklaga mig över den hopplöst dåliga sömnen jag fick inatt men den kompenserades med råge av det finfina vädret som lockade ut en snorig fröken och hennes lilla loppa till pulkabacken.

Härligt med kombinerat nöje & motion.

Eftersom ljuset är så tacksamt att fota i att t om Ajfånbilderna blir bra så kommer här ett gäng som jag tog i förmiddags. Har tagit in mina olivträd nu då det blev kallt för att inte de skulle omkomma av kylan. De stora står i köket vilket blev väldigt gemytligt i det tomma hörnet. Börjar faktiskt bli fint där med nu…speciellt när jag eliminerar störande och fula detaljer som den vidriga köksfläkten i bajsbrunt. Varför är alltid fläktar,modell äldre, i detta anskrämliga utförande.


Före: skabbig knarkarkvart

Efter: uppfräschat och färgharmonierat!

Pillade bort den tradiga bruna listen och sprayade den rökfärgade kåpan i matt aluminium så nu ser det ut som rostfritt. Ja tänk vad en sån liten detalj kan göra för helheten…!

Föresten ni som har Instagram, ni vet väl att jag finns där? Här hittar ni mig! 

Nu har jag lite annat på lördagsagendan.

So long. ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh vad fint det blev. Härligt väder har det varit här i Norr också. Skönt med promenad och få solens strålar i ansiktet. Bra för humöret också.?gäller som sagt att hitta dom där guldkornen i vardagen. Ha en fin kväll. Kram Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *