Längtan

Ville bara säga hej lite snabbt. Kramar ut sista myset ur helgen innan skolstart imorgon…

Hälsning från ett snöfritt Skåne. Förhoppningsvis dröjer det inte alldeles för länge innan sommaren gör storslagen entré i våra liv. Bara några månader bort faktiskt.

Längtar.

Hoppas ni haft en fin helg.

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja Marica här är en till som längtar till våren och sommaren, jag är ingen vintermänniska. Dock är jag självisk och tycker det är skönt med plusgrader, vi lär ju säkert få snö vad det lider för alla som gillar det.
    Har råkat få ett virus kraxar som en kråka och hostar, så är et i denna tiden när man träffas då får man de där bacillerna, det sämsta är ju att jag kan inte ta min medicin som sätter ner immunförsvaret också blir det en ond cirkel, men sånt är livet och man får va gla ändå.
    Må så gott och Kram utan virus, haha/MH

Lämna ett svar