Filtrerad verklighet

Hej på er i juldagsdimman!

Var iväg på middag hos vänner igår kväll och hann inte uppdatera mer och idag har jag sovit ut för ovanlighetens skull. Oerhört välbehövligt då jag haft mycket grubblande tankar sista tiden vilket påverkat min sömn negativt.

Har insett att vissa saker/människor aldrig kommer förändras hur positivt jag än försöker tänka och agera och eftersom detta fullständigt förgiftar mitt liv så måste jag rensa bort allt som skadar mig och min familj.

Sluta filtrera verkligheten och se sanningen i vitögat.

Dock är jag inte helt vän med den nya spegelbilden som vuxit fram av år med stress och olycka så vissa filter får brukas för att inte helt förgöra mitt självförtroende, ha ha.

Ja, jag vet låt mig få behålla vissa livslögner ett tag till, ok?!

40+ gör sig inte i alla ljus. Det är bara att inse.

Okej mina vänner. Idag ska vi ha en riktig slappardag utan måsten.

Ha en fortsatt underbar helg.

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Du är så vacker Marica tror du ser i en fel spegel, jag då 60+ haha. Det är det som kallas livet och vi får liksom vänja oss om vi inte vill förändra oss, men nä naturligt är vackert, håll fast vid det.
    Skönt du sovit det behövs och det sägs ju man behöver sin skönhetssömn!
    Fortsatt fin helg och njut av den.
    Kram/MH

    1. Snällt sagt. Min yttre ”bild” har färgats av definitioner om vem jag är under alldeles för lång tid för att kunna ta till mig komplimanger och annan positiv feedback. Blir så när man blivit nertryckt under många år. Men tack. Kram ♥️

Lämna ett svar