Mår illa

Hej hej.

Blev en uppstyckad dag för mig. Först pelargonflytt på Åbergs, sen möte med AF och nu ryggläge efter sjukaste illamåendet på länge. Kom bara så där. Utan förvarning. Dessutom är Stella krasslig-igen! 

Den här våren liknar ingenting. Bara en massa virus, pollen och skit. 

Kan bara konstatera att mina krasse och luktärter som jag satte för någonmånad sen växer så det knakar. Egentligen behöver de planteras om men jag har inte plats att förvara de eller ens ha de på balkongen. Vad tänkte jag?

Ångrar mig lite att jag körde på luktärter för de har inte så snyggt växtsätt. Bara dekorativa blommor som doftar gott. Hade jag haft en trädgård hade de kunnat slingrat upp för någon mindre fin vägg eller spaljé. Jag har liksom ingen  sån vägg på balkongen…

Äh, mamma ska få några plantor ich sen sätter jag väl en liten kruka till de som jag behåller själv. Vill ju gärna kunna plocka lite snitt i sommar. 

Nu ska jag försöka vila bort illamåendet och hoppas på att det inte är kräksjukan. Den går väl inte fortfarande?

Kram kram ❤

You may also like

?

4 kommentarer

  1. Godkväll! 🙂
    Jag har oxå gått ”bazurk” med att så…tomater, paprika, chokladblomma, hänglobelia, vaniljbasilika,timjan, persilja, brudslöja, luktärt, sommaraster, blomman för dagen, husarknapp, mm. (Min pappa va hemma hos mig i går och skulle fixa en sak när jag var på jobbet….”Det är en rejäl blomsterverksta du har där hemma” …sa han.). Har en liten balkong och liten liten plätt på framsidan av min lägenhet.)Ska bli skönt när man kan plantera ut dem sen :). Men det är ju så härligt att se allt växa :). Härligt att man kan ge bort till grannar, familj och vänner och göra dem glada då…om det blir för mycket. (Blir ju lätt så…hihi.)
    Jag brukar ha mina stående (luktärter) i en spann med3-4 bambupinnar som jag binder ihop upptill, i som de kan klättra på :). Blir nog fint ska du se…går nog att ”klämma in på balkongen”. Krya på dig! Hoppas du slipper bli sjuk. Magkatarr, magsyra eller… stress kan ge illamånde… kram kram

Lämna ett svar