Allt för familjen

God morgon mina vänner!

Hoppas dagen börjar bra och att den kommande helgen blir som ni tänkt er. Jag ska äntligen ha alla barnen hos mig samtidigt då Sebastian kommer hem. Vi ska mysa allt vi kan och bara vara förutom en liten avstickare för mig imorgon…

Mina barn är mitt allt och jag kommer aldrig så länge jag lever medvetet svika de, underlåta att beskydda och ge de stöd. Aldrig.

Vi ses under dagen. Ta hand om er och varandra. Kram.

You may also like

2 kommentarer

  1. Jättefint foto på dig och Stella, hoppas hon är pigg igen och att ni nu får va friska framöver. Barnen är det viktigaste vi har, från första andetaget när man fick de där små liven så älskade man de och idag är våra vuxna men kärleken är där alltid och den växer med åren som går. Utan dem och barnbarnen vore i alla fall mitt liv mycket fattigare.
    Fin helg till er med Kram/MH

Lämna ett svar