Torsdagsbry

Då närmar vi oss alltså veckans slut…

Har ni några speciella planer till helgen? Ni stressar väl inte nu bara för att det vankas jul?

Själv ”bojkottar” jag alla påtvingade kommersiella högtider av flera skäl men njuter givetvis av ledighet, mys med familjen och god mat. 🙂

Det bästa vi vet är att i princip stänga in oss i dagarna tre, hasa runt i mjukiskläder äta lite onyttigare och sträcktitta på film och bara mysa -utan måsten.  För det viktiga är just att det inte finns något tvång eller måsten dessa dagar! Minns stressen kring mina barndoms jular när pappa tvunget SKULLE en massa saker bara för att det var jul. Ofta resulterade det i bråk och tråkig stämning för att det aldrig blir bra när man tvingar fram saker.

Hur som haver, allt blir bra bara man mår bra och prioriterar att umgås och rå om varandra.

Apropå det så har jag snart en rolig tävling som passar ypperligt till alla familjemyshelger framöver!

2Förra julen befann vi oss i Las Palmas och jag fick t om surfa en dag. Så otroligt gött. Har surfat en julafton i Sverige också men det var inte lika mysigt, ha ha. Kallt och eländigt.

Skulle lätt åkt iväg detta året också om det inte vore för utbildningen…vi är egentligen inte lediga mer än de röda dagarna.

Idag har jag mitt sista växtprov för detta året. Har som sagt satt alla ”rätt” hittills så det vore ju trevligt att avsluta terminen med full pott.

Vi ses snart igen mina vänner. Ha en förträffligt fin dag.

bloggsign

You may also like

4 kommentarer

  1. Det är så rätt så, minns min fars ord det blir jul oavsett, det stämmer ju så jättebra.
    Jag jäktar inte med det hela, tycker om nåt gott att äta och sen får va med barn och barnbarnen utan nåt påtvingat. Tänker alltid på mitt barndomshem, som var så fyllt av kärlek och lite paketer, det gjorde ingenting jag minns några från jag var så där fem år, hur många minns sina tror du.Nu lever jag på minnen från mitt älskade barndomshem, det är en fin gåva.
    Vad det är ruggigt väder här ute på slätten och det blåser också. Tänder många ljus och myser till det.
    Kram/MH

Lämna ett svar