När ångesten hälsar på igen

Hej ny vecka. Hej igen jobbet!

Kan inte nånstans sticka under stol att det var ruskigt hemskt att kliva upp 05 imorse och köra till jobbet efter en skön men alltför kort semestervecka. 

Ångesten är tyvärr tillbaka. Sista tidens drama har inte gjort saken bättre heller och är nog i grunden det som spökar. Är så orolig hela tiden och grubblar fasligt mycket över hur allt ska gå framöver. 

Stella ska börja ny skola. Vi ska flytta igen. Jobbet tar energi. Familjeproblemen tar ännu mer energi…jag som sluppit ångesten sen jag flyttade i våras. Nu är den som sagt tillbaka med buller och bång.

Efter helgen i Göteborg hos min kära vän Helena och hennes man blev jag dock väldigt uppmuntrad att fortsätta kämpa och höja blicken trots att det är tungt just nu. Ibland behöver man bara få stöd av sina vänner och känna att de backar upp en när mattan ryckts bort under en.

Förlåt för det halvdeppiga inlägget. Brottas som sagt med en hel del just nu.

Tack för att ni finns.

Kram ❤️

You may also like

8 kommentarer

  1. Hej. Hoppas du hade en liten trevlig semester iallafall. Du har mycket just nu, men varför bär du själv allting. Kasta din börda , du vet var hjälpen finns. När du kastat sopirna, inte hämtar du dem igen ocb börjar gräva i dem. Om du försöker hela tiden fixa själv, så …….Ta bara hand om saker för dagen för dig och barnen, lägg allt annat hos Den som vill och kan hjälpa. Har själv mycket som spökar men upptäckt att jag kan i get göra just nu. Kram och lugna puckar

  2. Fina Marica det är inte konstigt du får ett bakslag, ofta när man är inne i något då får man en styrka som i ditt fall är ett måste, med tanke på dina barn. När du nu kopplat av så kommer den där obehagliga känslan, det är ofta så när man är sjuk också. Tror absolut att din flytt kommer gå bra, och att Stellas skolgång blir lyckligt, barn är mycket anpassningsbara.
    Hoppas friden i ditt hjärta och sinne blir behagligt snart igen.

    Kram från mig/MH

  3. Hej,

    Jag som ny läsare av din blogg undrar givetvis vad som händer i ditt liv. Har du något tidigare inlägg där du berättar något?

    Jag hoppas innerligt att du kommer må bättre snart, se till att lyssna på din kropp. Var ledig om du måste. Tänk på dig själv nu!

    // M

    1. Hej, vad fint att du hittat hit. Det har hänt extremt mycket ett år tillbaka om man tittar på vad jag valt att berätta. Annars sträcker det sig tio år tillbaka då det som eskalerat egentligen pågått oerhört länge.
      De sista två veckorna täcker en del av det…
      Kram Marica

Lämna ett svar