Babyshower & annat helgplock

Hej veckoslut!

Igår var det meningen att jag skulle sagt hej och allt det där men jag inledde dagen tidigt med att köra en vän till flygplatsen och sen var det babyshower för hela slanten tills jag anlände hem för att umgås med barn & bror.

Stupade dock väldigt tidigt i säng av ren och skär utmattning igen. Är trött som sagt på mörker och kyla. Det är och kommer aldrig bli min grej.

IMG_3867

Men igår var jag hur som helst iväg på Sara & (Sams) babyshower som blev superduperlyckad. Sam som jag lärde känna i Australien och sedermera flyttade till Sverige och hittade kärleken i ljuva Sara ska alltså ha sitt första barn i Februari.

Då de vet att det blir en pojke så har Sam bestämt att avkomman ska heta Knut, ha ha.

Fler bilder kommer senare. Men nu måste jag förbereda en tävling jag ska hålla i här på bloggen.

Hoppas helgen varit bra.

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbart med livet, grattis till föräldrarna som ska få sin bästa gåva!
    Här är en till som ogillar denna årstiden, längtar så till en ny vår. Men det går framåt snabbt så känner jag det. Snart har vi ju ett nytt år, skönt det och hoppas vi alla ska få ett fint sådant.
    Ha en bra start på veckan. Kram/MH

Lämna ett svar