Längtar efter värme, sol och sånt

Hej hej.

Jag är ledsen men det här med vinter är inte min grej och kommer aldrig att bli. Hatar att vi går mot mörkare och kallare tider även om vi här nere i Skåne är hyfsat förskonade från alltför långdragna vintrar. Det är bara det att jag hade mått så ofantligt mycket bättre av ett mer jämntempererat klimat året om.

Min stora dröm har i princip sen jag var liten varit att få flytta utomlands och redan som fyraåring bad jag mina föräldrar att skicka mig till indianerna i Colorado (efter serien Kampen om Colorado)som jag av någon anledning kände mig ytterst besläktad med. ?

Eftersom jag har någon slags nomad inom mig så har resandet varit en viktig ventil för mig för att klara av ”livet” så länge man varit fast här i Sverige. Men jag hoppas och drömmer fortfarande om att förverkliga min önskan om att permanent få bosätta mig nånstans där solen alltid skiner. Vet att det är meningen för mig…

Nä, nu har jag inte ork att svamla mer. Ska sova. Vi ses imorgon.

Kram

You may also like

Lämna ett svar