Vinn specialdesignat fodral

God Söndag alla kaffeälskare, idag har jag tävlingen för Er!

Ni som känner mig eller läst bloggen ett tag vet att det svarta guldet är min life saviour och att jag definitivt bidrar till de 5500 koppar snabbkaffe som dricks i sekunden världen över.

 Nescafé har i samarbete med designern Naim Josefi, som bland annat vunnit  Project Runway & designat kläder åt Lady Gaga skapat ett snyggt och lyxigt fodral till den ikoniska glasburken.

IMG_5526.JPG

Nu har du chansen att vinna två burkar Nescafé & det exklusiva fodralet om du

berättar varför just du vill vinna!

Tävlingen pågår till på Tisdag kl 21.00. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

You may also like

13 kommentarer

 1. Men åååååå……herre jisses vilket snyggt fodral o herre jisses vad bra det hade passat in i mitt kök!!! Mot mina svarta högblanka skåpsluckor o vita väggar. Burken kommer ju smälta in som smör i solsken:-) O sen är ju burken ”too die for”!! Hur snygg som helst:-) Vill bara haaaaaa…..MIN!!!! Borde väl räcka som motivering:-)
  Puss o kram hela dan:-)

 2. Wow, oh My God, jag blir helt knockad när jag ser det ursnygga fodralet, både favoritfärgen svart/vit och guldgult!!
  Nescafé är min räddare i nöden, sviker mig aldrig, är mig alltid trogen. När jag vaknar på morgonen så doftar huset av bryggkaffe, maken brygger en stor kanna redan klockan 5. Stapplar nerför trappan och fyller en megastor mugg med kaffe, varm mjölk och en tesked honung, två hårda havreknäcke med ost till det. Börjar så smått vakna till liv så jag hämtar en likadan stor mugg med kaffe och mjölk med betydligt mer stadga i benen!

  Eftermiddagsfikat bli det så en normalstor mugg med favoritkaffet alla gånger, Nescafé. Men, vid klockan åtta kvällen är det dagens höjdpunkt; en stoor mugg Nescafé och lite mjölk och favoritchokladen Black Saltlakrits från Marabou, ja, bara några bitar, inte hela chokladkakan! Gärna en spännande engelsk deckare till det och kvällen är fullkomlig!

  Det var den långa versionen, den korta versionen till varför jag vill vinna är att jag tävlar och tävlar och till slut borde det väl vara min tur…!

 3. Är gärna med 🙂

  Som mammaledig småbarnsmamma är det inte alltid så lätt att få i sig sina välbehövliga koppar med kaffe så då är ju denna variant super! Snabbt och lätt när man har två små kring benen 😉 Har hört mycket gott om Nescafé, men faktiskt aldrig testat så det skulle vara jättekul om jag vann.

  Kram Matilda

 4. Vill gärna överraska min fru med lite gott kaffe!
  Hon står på ständig magsårsbehandling, och kan inte
  dricka något annat än just frystorkat, och det
  dricker hon ganska så frekvent!
  Jag sympatidricker ju med henne, så det går säkert
  åt några burkar i månaden!

 5. Oh, vad fiin, oh vad jag vill vinna den.
  Dricker alltid snabbkaffe på morgonen och denna burken skulle göra mig glad resten av dan. Den skulle få hedersplatsen på bordet och få synas hela tiden.
  Hälsningar Skaune.

 6. Hej!
  Åh,vilket snyggt fodral! Här hemma är det maken som dricker kaffe. Själv är jag en tedrickare. Eftersom han oftast inte vill brygga kaffe bara till sig själv, så är det snabbkaffe som gäller. Den burken står alltid framme och dräller mitt på köksbänken och jag ställer in den i skåpet för att jag tycker att den är så ful och i vägen. Nästa dag står den framme igen… Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag kunna stå ut med ett burken är i vägen, för nu skulle den åtminstone vara snygg!

Lämna ett svar