Japansk Cosmo Lifting

God dag mina vänner!

Hoppas er dag börjat bra och att ni mår fint. Jag fick en riktigt lång natts sömn som var välbehövlig då det varit en omtumlande tid med en känslomässig berg och dalbana utan dess like.

Marie Sol SandbergBarocco Hair kände direkt att jag var jättespänd i axlar och ansikte i Tisdags när jag var på min andra japanska cosmo liftingbehandling.

Det fick hon råda bot på under 60 minuters avslappannde ansiktszonterapi som dränerar och rensar ut orenheter och obalanser i kroppen då muskulaturen och meridianzonerna stimuleras.

 

  

I det rogivande rummet fick jag efter två ansiktsmasker, lite välbehövlig nack och ansiktsmassage ligga under ett värmande täcke och bara slappna av innan hon avslutade behandlingen med en ekologisk ansiktskräm.

Efter första behandlingen fick jag väldigt starka utrensande reaktioner och jag märkte redan dagen efter att jag inte alls var lika påsig under ögonen som jag brukar. Det har faktiskt hållit i sig och nu ser jag fram emot min nästa inbokade behandling för att underhålla resultaten.

Om du är intresserad av att testa Japansk Cosmo Lifting så har Marie ett introduktionserbjudande på 70 min för endast 400.-

Det är en underbar behandling som alla är värda att testa. Jag kände mig nästan pånyttfödd första gången då Maries ”golden hands” gjorde underverk med mitt ansikte.

För att boka ring:

040-12 21 21

Nu får jag önska alla en fortsatt fin dag.

Ses senare…

Bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar