Tbt

Hej på er där!

ursäkta frånvaron igår, var trött och hade dessutom familjemiddag.

Åt för kung och fosterland vill jag lova så det är inte märkligt att jag blev däst efter den orgien.

Längtar efter att få resa igen som sagt. Förr var jag iväg ett par gånger om året så det är frustrerande att numera vara så låst som jag är. Tycker att alla andra är iväg hela tiden…då kan det kännas otroligt drygt att jag inte kommer vara ledig alls fram tills nästa sommar förutom några fjuttiga helgdagar här och där…

Just nu sitter jag i bilen och väntar in nästa lektion då vi ska ha växtprov. Så önska mig lycka till så hörs vi senare.

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja jag längtar också till en ny vår, men helt plötsligt så kommer den igen, först lite höst och lite vinter.Men vädret idag har varit jättevackert, och nu ska ju Österlen lysa så då kan det gott va uppehåll så alla ljusen intre blåses ut.
    Hoppas det gått bra med provet du skulle göra det tror jag det gjorde.
    Jag längtar aldrig till att resa, har aldrig haft den där känslan, trivs väldigt bra hemma som en trogen katt, haha.
    En fin helg och må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar