Celebrate Good Times

Hej och god fredag!

Jag sitter här mätt och belåten efter en god thaigryta som jag slängde ihop snabbt efter dagens intressanta planritningsutbildning och föreläsare från Los Perros. Igår tjuvstartade jag helgen med äkta bubblor då min vän och granne Jenny svängde förbi med en flarra Moët sådär helt oförhappandes på en Torsdagkväll.

Trots att jag kände viss vånda över att så syndakrigt öppna en så fin champagne bara sådär övertalades jag att fira mitt åttånde växtlatinsprov som jag klarat till 100% varje gång nu. Börjar känna viss prestationsångest nu när vi ska lära oss träd m.m. Hursomhelst. Det har hittills gått galant.

Är dock ganska deppig ändå. Känner en stor olust över mycket som jag inte riktigt kan sätta fingret på…eller eg vet jag vad det är och det är något jag uppmanats av vänner att börja skriva ner och på så sätt bearbeta de senaste decenniernas trauman.

Skulle behöva hyra den där stugan vid sjön och bara skriva av mig…

Hoppas i alla fall att ni mår bra. Att helgen börjat bra och att ni har massor av kärlek runt er.

Kram ❤️

You may also like

6 kommentarer

 1. Hej Marica!
  Du får göra som Magdalena Graaf helt enkelt. Skriv en bok om dina traumatiska händelser. Jag vet att Maggan sa i en intervju att efter hon skrev boken så mådde bättre och kunde släppa gamla trauman.
  Plus att man blir miljonär om den säljer riktigt bra, hahaha…/
  Linda

 2. Avsätt 1 helg (innan det blir FÖR kallt) och sitt i din lillstuga och skriv! Tror du skulle känna dig bättre efteråt. Sen när du är klar kan du fundera på om du vill publicera eller inte, det är ändå skönt att ha fått skriva ner det.
  Ha en skön helg!

 3. Härligt med VÄNNER som bara svänger förbi och bjuder på champagne? Inte alla som har det ? Och du!!…Snälla vän !!…❤ Gör allt du kan för att bearbeta. Skriva är du bäst på… Så gör det ‼️ Ha en riktigt fin helg ? Jättekram Ninni

Lämna ett svar