Glamour eftersökes

Hej på er där!

Försöker förgäves skriva något vettigt vilket stundtals eller faktiskt väldigt ofta dessa bloggår har varit en omöjlighet. Jag som älskar att skriva och förmedla känslor och tankar. Men nej, det finns aldrig tid till det när du har huvudansvaret för allting- alltid. Idag är jag dessutom på riktigt pissigt humör för då helgerna är enda chansen för mig att kunna åstadkomma något produktivt så fullständigt kullkastades detta genom ymnigt regnande och allmänt skitväder. Jag har alltså inte kunnat göra ett jota på växthuset. Frustration på högsta nivå alltså.

Helgen kan summeras med ett ord. Trötthet.

Och oglamouröst. Igår blev det rester och fryspizza. Håret var slarvigt uppslängt i en hästsvans då jag inte tvättat det på rätt så många dagar (hurra för torrschampo) och för övrigt så är hemmet i ett horribelt skick.

Men mysigt hade vi ändå. Jag, Stella och Mathilda som är sjuk nu. Längtar dock efter lite glamourösare tillvaro och mer guldkant än vad ekorrhjulet har bjudit på sista året.

Vad har ni hittat på denna helg?

❤️❤️❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Något glamouröst, nja vad ska man säga om en sån sak vad är glamour egentligen är det bara ett ord är det nåt vi gör eller är det nåt helat annat, bra fråga Marica. I lördags var jag i dina hemtrakter och besökte en av de bästa loppisar som finns runtomkring, väldigt trevliga saker, kläder, personal. Hittade som jag tyckte var en knasig klänning, humhum säljaren sa känner du till Ewa i Walla, nä det gjorde jag inte, men okej jag köpte den och ju mer jag tittar på den ju mysigare är den, en riktig bondromantiker klänning det är väl glamour om nåt! ord pris för en sådan ligger rätt högt kan jag lova.
    Gjorde två burkar äppelmarmelad i går, så gott på en rostad macka, kände mig rätt nöjd med helgen. Vädret var väl så där, men har vi mycket att vänta egentligen, bara en väntan och det är på våren, det går med stora steg framåt, och vips så står vi där, våren kommer nog tidigt så där i slutet av mars brukar följa påsken. Tills dess får vi njuta av denna tiden, den är rätt fin i alla fall.
    Kram och en bra start på veckan önskar jag/MH

  2. Vadå?.. skriva något vettigt ?? ? Ser varje dag fram emot att läsa det du skriver, du är bäst på att skriva och förmedla‼️ Helgen har mest handlat om att fixa i trädgården. Pelargoniorna har fått gå i vintervila och löven på gräsmattan har räfsats in i rabatterna, har förstått att perennerna mår bra av det, eller ??? Sen blev det ”himmagjorda” köttbullar med gräddsås och rårörda lingon. ? Kram till dej!! Ninni

  3. God kväll. Inget glamouröst här inte heller utan helgen har varit lugn och skön men ätit lite för mycket godsaker ????. Tänt ljus på graven där min älskade far ligger.? vi är iallafall pigga här ? ?. Hoppas ni får vara pigga resten av året nu (länge efter det också så klart). Ha en fin vecka. Kram Sara ?

Lämna ett svar