Vi borde prata

God kväll.

Ligger halvdöd här i sängen och försöker använda de sista krafterna till att plugga men orkar inte. Det blev en lång intensiv dag med äppelbeskärning i soligt men krispigt och kallt Allerum.

Vi borde prata. Ingen har väl missat #metoo kampanjen? Och egentligen finns det väl ingen flicka, tjej, kvinna som vandrat genom livet utan att minst en gång blivit ofredad, antastad eller på annat sätt olämpligt behandlad.

Jag har inte orkat ta i denna diskussion även om jag anser att den är superviktig och inte en dag för tidig att lyfta fram. Men jag har mina skäl som givetvis är väldigt personliga och privata och när jag orkar ska jag berätta hela min historia.

För övrigt har jag mycket mer att ventilera men måste först hitta den mentala kraften för att fixa den tsunami av känslor det kommer framkalla. Nu säger huvudet till mig att stänga ner för ikväll. Är som sagt så ofantligt trött. Kram på er. Redan tisdag imorgon…❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Otroligt tråkigt med allt detta och att människor inte får va i fred. Det är inte ok och mer och fler kommer upp i dagsljuset med detta.
    Du kämpar på trots du inte är piggelin, hoppas snart du är frisk.
    Vet du Marica jag sitter med en tå som inte är normal, den är svullen, mörkblå till svart, råkade tappa en sten på foten, snyft.
    Kram med solsken/MH

Lämna ett svar