Fåfäng

Hej & hallå!

Denna afton har jag unnat mig något så sällsynt som en riktig skönhetsbehandling. Med mitt jobb och för övrigt hektiska liv så finns det inte mycket till tid över för att ansa, plocka,piffa och trixa 🙂

Imorgon är det ju träff med sköna Fnulan & Rebecca så då måste the tomboy vara söt som sockervadd.

Den fåfänga fjanten i mig försöker tjata till mig en ny profilbild då jag hatar den omkomna bävern som inte längre vilar i frid  på min panna 😉 vad säger du  herr Karyd?

Även om jag redan som liten klädde mig som en pojke, klättrade i träd, ville bli kallad James och var sjukt stolt över mina håriga armar ( vem i hela friden är stolt över det??) så är jag paradoxalt nog väldigt fåfäng ändå. Vill känna mig fin och söt.

Och nu känner jag mig det…efter kvällens behandling som ni får se imorgon.

God natt på Er! 

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar