Orken tryter

Hej…

Förlåt att jag inte hört av mig på några dagar igen. Är så trött. Och stressad översatt skolan börjar på måndag igen.

Känns som jag aldrig blir klar med växthuset. Bu huuu. Är så trött när jag kommer ner till kolonin att jag bara står och glor.

Ska livet vara så här nu? Ständigt trött & orkeslös?

Nåja, i helgen ska jag ta det lugnt med vänner och mysa innan skolstart på självaste valborgsmässoafton.

Snart maj. Snart sommar.

Fin fredag på er.

You may also like

5 kommentarer

  1. Snälla du…. Växthuset och planteringarna ser jättefina ut…. hur såg det ut när du tog över det ‼️??tänk hur mycket du faktiskt har gjort både inom- och utomhus. Så himla fint och mysigt.?? Du skall vara både stolt och nöjd, så jättemysig liten stuga du har‼️ Hur mår din hand, har själv varit med om liknande insektsbett… av bi… jättesvullnad, klåda och så klart ont. En gång i tummen och en andra gång på foten. Det fick bli läkarbesök, antihistamin och antibiotika. Hoppas din hand mår bättre idag. Försök att inte ställa för stora och faktiskt orimliga krav på dej‼️‼️‼️ ANDAS……!!! Lugnt och Djupt !!! Kram Ninni

  2. Trött…. jag förstår inte hur du orka så mycket som du gör! Du har ju högsta växeln igång hela tide. Och nya projekt sätter du igång med. Jag förstår varför du är så trött. Lägg i en lägre växel.

Lämna ett svar