Magvirus & allergisk

Hej!

Handen är inte bättre utan ännu värre…ont och kliar gör det också. Dessutom har Stella blivit magsjuk. Florerar tydligen något magvirus här i ystad då flera blivit dåliga. Ack, ack ack.

Trots trist pissregn tidigare idag så blev det lite sådd på kolonin ikväll då solen behagade att göra sydskåne sällskap. Tänkte blanda upp lite sommarblommor i mina perenna rabatter för att ge lite färggrann fägring. Ni får se.

Ikväll blev jag belönad med en puss på kinden för mitt kulinariska alster-halloumiburgare med klyftpotatis och curryknaperstekt lök. Är inte överdrivet glad i att laga mat men ibland är det skoj att snajda till vardagen med något extra.

Nä, nu avlider jag nästan här i sängen. Ska sova nu. Är skittrött och mår faktiskt själv illa. Som sagt, handen är inte alls bättre så vi får se hur morgondagen ter sig.

Kram på er i af.

♥️

You may also like

1 kommentar

  1. Du fortsätter göra fint i din sommardröm, ni kommer njuta där i sommar, hur härligt är inte det. Insektsbett tar sin tid att gå ner i svullnad, har du nåt och kleta på som stillar klådan nu då?
    Tvi vale för magvirus det är nåt jag vill se en baksida på, hoppas du klarar dig.
    Jag håller på och göra nåt väldigt intressant som ska stärka immunförsvaret Kefirvatten som jag fick av min svärdotter, ska bli intressant och se om de är en dunder under grej.
    Krya er med både mage och bett.
    Kram/MH

Lämna ett svar