Aj

Hej hej…

Jag blir bara tröttare för varje dag. Måste ju vara pollens fel, eller?

Igår var jag ute med jordbrukaren Peder, och sådde på hans fält. Öl kommer det bli så småningom av kornet som såddes. Coolt va?!

Idag har jag varit på Ågerups säteri igen och ägnat mig åt en jätterabatt som skulle rensas från nyttoogräset Kirskål som dock är extremt invasiv. Tydligen är det jättenyttigt men det är inte kul att ha det i sina ”finrabatter”…

Efter det hann jag med att måla lite i mitt växthus på kolonin. Dock fick jag en otrevlig överraskning när jag stoppade händerna i mina arbetshandskar!

En humla eller geting hade krupit in i handsken och nannade gott när jag körde in min labb. Fy Fabian vad ont det gjorde när den stack mig. Skrek rakt ut. Efter nån timme såg handen ut så här…

Den ser ännu värre ut nu. Tror jag blivit lite överkänslig.

I lördags hittade jag en fästing på bröstet. Mysigt. Hoppas jag inte får borelia igen bara. Var helt vedervärdigt trött och led av huvudvärk i evigheter efter förra gången jag drog på mig det.

Nåja, det var dagens lite halvtaffliga deklaration. Har som sagt varit otroligt trött igen.

Vi ses imorgon. Kram på er.

You may also like

4 kommentarer

  1. Aj, säger jag också som är allergisk mot sådana bett, hoppas svullnaden gått ner idag. Du kan ta och smälta en alvedon sen badda på när du fått ett bett. Fästingar är verkligen otäcka, har haft borrelia i fjor, ja vi är känsliga vi.
    Må så gott trots en svullen hand. Kram/MH

Lämna ett svar