Därför är jag alltså så trött 

Hej på er allihopa och hej första februari!

Denna dag inleddes precis som de föregående med en kopiös trötthet vilket fått hypokondrikern i mig att googla alla tänkbara dödliga sjukdomar. De senaste dagarna har dessutom en besynnerlig ögonklåda besvärat mig. Jag måste ju helt enkelt vara dödssjuk.

Imorse föll dock poletten ner när jag hörde hur de på Nyhetsmorgon pratade om det milda vädret och att vi meteorologiskt sett inte kommer få någon vinter i år vilket innebär att 

POLLENSÄSONGEN redan är igång!

Dra på trissor! 

Det förklarar ögonklådan, hjärtklappningen, andningsbesvären och den horribla tröttheten. Allt detta är tydligen symptom på just pollen som allt fler lider av, även jag själv.

Att det finns ögondroppar mot detta vet jag. Men finns det någon bot mot pollentröttheten? Trötthet gör mig frustrerad och stressad eftersom jag är van att vara full av energi till alla bollar jag oftast har i luften…

Någon mer som känner av detta redan och har ni några bra tips? Jag är desperat…

Nu ska vi spela en omgång monopol igen. Vad gör ni en sån här kväll?

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej, raring! Om det är influensan du har haft så är tröttheten något du inte kommer undan, tyvärr. Den håller i sig några veckor efter att man blivit frisk. Både jag och gubben har haft flunsan och varit lika trötta efteråt. Lyssna på kroppen och vila när du behöver, så är du snart fit-for-fight igen. Kram kram

Lämna ett svar