Februarilöftet

Hej mina fina!

Hur står det till idag? Med mig är det helt okej faktiskt. Jag tvingade ut mig i spåret imorse och sprang t om bitvis för att få upp flåset lite mer än vad den sedvanliga powerprommen gör. Kanske därför jag känner mig piggare?

För övrigt så har jag nästan gjort färdigt ett möblemang åt min vän Hannah som jag ska visa imorgon. En rätt produktiv dag idag också helt enkelt. Ska dock bli skönt med helg igen. Fast imorgonkväll blir det tyvärr inga fredagsbubblor…

Jag lovade i ett svagt ögonblick att vara moraliskt stöd åt en vän som ska ha en vit månad och köra träningsprogrammet P90X. Därmed ska även fröken Silverhamn vara ståndaktig och avstå diverse rusdryck under hela februari jämte ett sundare leverne i form av träning och hela baletten. 

Vad i hela friden har jag gett mig in på? Ha ha. Och vad ska jag unna mig nu på fredagen, jag som kan leva på kex,ost & vin?

Apropå träningsprogrammet som jag testat en gång tidigare då min bror genomgick den, så är den riktigt effektiv kan jag intyga. Bror blev ruggigt vältränad på nolltid. Blir jag så fit är det definitivt värt en vit månad.

Nu ska vi dricka detoxte och titta på en film. 

Ha en mysig kväll allihopa.

❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Vi mår bra! Min yngsta dotter som förra året vid den här tiden mådde skit dåligt med panikångest o en pågående epilepsi utredning mår nu SÅÅ bra! Hon fick visserligen diagnosen epilepsi men äter medicin o får kanske aldrig mer några frånvaro attacker. Hon äter också stämningshöjande. .. men hon mår bra, går i skolan, har massor med kompisar, har börjat rida o tom blivit lite kaxig som en tonåring ska vara!
    Tack fina du för att du bryr dig! ❤ ❤ ❤

Lämna ett svar