Lillvärdinnan & helglängtan

Hej!

Kylan tycks hålla Svea i ett svårt grepp. Fy farao vad kallt det varit de här dagarna. Blir både låg och lite sur. Som jag nämnt tusen gånger minst, svälter hellre än fryser. Något jag antagligen kommer få äta upp i framtiden.

Apropå att äta…

Stella har minsann ärvt lite värdinnefasoner från mormor för hon älskar att fixa till små kulinariska överraskningar, som denna dessert hon snajdade till bara så där mitt i veckan. 

Jag längtar verkligen till helgen. Vi är ett stort gäng som ska över till Danmark och bo på herrgård, äta gott och mysa. Ska bli så ofantligt härligt. Och välbehövligt. Kommer på mig själv för jämnan att jag borde ta det lugnt men ändå fortsätter i 250 knyck. Känner ni igen er?

 Inte konstigt att man är trött.

Ni får ha en förträffligt fin onsdagskväll hur som helst. 

Kram på er ❤

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *