Rabattspånerier och andra tankar

Hej igen Söndag…

Tycker jämt att det är måndag nu förtiden och att man aldrig får sova ut. Och när väl helgen kommer ja då kan man ge sig fanken på att något stör nattsömnen. Nu har jag tre dagar i rad  vaknat i vargtimmen och inte kunnat somna om pga malande tankar. Usch.  Nä vi tittar på lite rabatter istället.

Gick en promme med min vän Eloise och tog en rejäl flukt på stadens offentliga planteringar för att få lite uppslag till min inlämningsuppgift nästa vecka. Ska ju rita och presentera en sommarrabatt med titel, växtlista och skalenlig skiss. Puh. Tyckte det skulle bli jätteskoj men nu känner jag mest press ?

Hursomhelst. Jag har en idé som jag ska försöka få ner på papper i veckan. 

Nu är jag så där skittrött igen. Så jag säger god natt nu.

❤️

You may also like

2 kommentarer

 1. Tack för den fina uppdateringen om hur det ser ut i Ystad nu i höstens tid.
  Det finns kulturbyggnader som Ystadborna måste vara mycket stolta över.
  Roligt att se hur fina rabatterna fortfarande är! Du är en skicklig fotograf som framhäver både byggnader och växter maximalt.
  Ta en dag i taget nu i höstmörkret (inte din favoritårstid visst) och njut av den fina småstadsmiljö du har omkring dig!
  Moi

  1. Tack vad snällt sagt…och ändå var dessa bara tagna med mobilen, ha ha. Ska använda den riktiga kameran oftare igen.

   Ja Ystad är verkligen vackert, oavsett årstid.
   Ha en fin höst, du med.
   Kram

Lämna ett svar