Trevliga helgtips

Tjena!

Hoppas ni mår bra. Jag är faktiskt lite trött. Sovit dåligt pga diverse grubblerier. Ibland blir man otroligt trött på mänskligheten helt enkelt.

Jag kostade på mig en selfie idag då jag för ovanlighetens skull kände mig lite söt trots ofantlig sömnbrist. Skönt att smink finns… 

…sen finns det massor att förbättra egentligen då gäddhäng, kråksparkar och extra hakor börjar bli alltmer tydliga tecken på en vissnade blomma. Fast det är inte så farligt egentligen. Kan faktiskt bjuda på det och kan nästan längta efter att få silvergrått hår…


Ikväll dricker jag billigt bubbel som är skitgott rent ut sagt och ett rödvin som blivit en favvo i sommar.

Mina tips denna helg alltså. Nu skriker de från vardagsrummet så då får jag avrunda lite abrupt. 

Ha en skön kväll.

Besos ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hå, hå nu är du allt för självkritisk var finns detta du talar om, men det kan ju å andra sidan komma om sådär trettio år det kallas att åldras, men visst finns de som gör allt för att ingenting får åldras. En mormor ska se ungefär lika ung ut som sin dotter så barnbarnen inte kan skilja dem åt, haha. Tror nog att allt kommer bli fint med åren och visst är silvergrått hår superelegant och sägs ju va på modet.
    Ha nu en skön söndag. Kram/MH

Lämna ett svar