Mögmåndag

Hej hej…

Bevare mej väl vad seg denna dag varit. Har vräkt ner nästan hela dagen och det mesta gick åt fanders om jag ska vara ärlig. Dessutom så har jag fått tennisarmbåge. Blä.


Längtar bara till min koloni…

I helgen klippte jag lite gräs och så fyndade jag en Salix carpea ’Curly Locks’ för ringa hundringen som fick åka ner i liljekonvaljrabatten. Tänk att jag kommer ha mina alldeles egna liljekonvaljer att plocka till våren…förutom trädet så har jag även satt en massa tulpanlökar som kommer bli dögranna mot det vita planket.

Om allt går väl så har jag snart ett riktigt skoj projekt på G. Spricker av otålighet dock och hade velat haft det klart nu! Men mer kan jag inte säga just nu.

Hoppas er vecka startat bättre än min.

Kram kram

You may also like

5 kommentarer

 1. Ja det var verkligen en mögmåndag. Min mamma gick bort i Måndags. Sorgen är fruktansvärd och just nu vet jag inte hur jag ska ta mej ur det. Det är precis som om jag hamnat i ett svart hål.

  1. Linda, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag från djupet av min hjärta beklagar din stora förlust. Inget sliter sönder en så inifrån som en nära anhörigs bortgång…
   Jag hoppas innerligt att du har vänner och familj som kommer finnas där för dig och att du tillåts sörja, gråta, skrika och bara få vara den tid du behöver.

   Vet hur det känns att förlora en förälder…
   Stor kram från mig till dig där du är ❤️

  2. Beklagar din förlust Linda, det tar tid att sörja, saknaden den är svår men kommer bli annorlunda när tiden den går. Mina föräldrar har varit borta i över tio år men saknaden, oj den finns där i allt man vill berätta. Men något som du just nu har är alla minnen, de får du plocka i nu och känna ett uns av ro.

   Kram/MH

 2. Ha, ha du är så kul mögmåndag,men idag är det soltisdag det är betydligt bättre. Vackert väder det är idag, mer än gärna så får hösten va så, ska vi inte klubba det Marica.
  Aj, aj med ont i armen, det ger sig säkert men låt bli och överanträng dig, jag som alltid använder tigerbalsam till värken prova det, gör det nytta är dee ju jättebra, doften är ju så god.
  Kram/MH

Lämna ett svar