Släktträff, rabarberkompott & rosfröjd

Hej hej…

Var fullt upptagen igår med besök från syster som jag aldrig träffar. Sen blev det lite mer Street market och nya fynd till rabatten. Efter det skördade jag rabarber som jag gjorde kompott av vilket min granne Rebecka sedermera gjorde en glutenfri paj av.

Usch…är så himla trött igen. Vaknar alldeles för tidigt och grubblar på allt mellan himmel & jord.


Hur som helst, efter pajmyset så gick vi en liten promenad och kollade in Gråbrödraklostret som har en fantastisk rosenträdgård. Fick några riktigt fina bilder på Stella också men jag får visa sen när jag har tid att sitta vid datorn. 

Nu ska jag dricka kaffe i soldiset. Väntas regn idag….

Vi ses senare.

Kram

You may also like

1 kommentar

 1. Härligt det är med alla rosor nu som blommar utmed väggar, vägar, staket och annat. Gillar också stockrosorna som höjer sig över mängden markrosor. Finns ju i alla de färger och kombinationer.
  Marica det är många som är trötta t ex jag värken går över mitt huvud alltså, den lugnar inte ner sig ett skvatt, tror ju att vädret är en stor bidragande orsak, tyvärr. Kallt är det ju som i går kväll jacka och t om vantar tog jag, haha.
  Grubblerier är aldrig så bra om det inte är positia men då kallar man det tankar va?
  Visst kan man fundera på mycket men ofta så blir det värre, det växer och äter och så hamnar man i en ond cirkel som snurrar på.
  Hoppas solen och värmen vill komma nu vi behöver den ju så väl då känner man ett uns av glädje och bekymmerna lägger sig.
  Kram och fin vecka/MH

Lämna ett svar