Googlekondriker

God sen afton.

Eftersom jag sista veckan drabbats av en vämjelig trötthet igen resulterar det att Google går varm i min smartphonehand. 

Jag måste ju vara sjuk. Antagligen dödssjuk. Det est besynnerliga är att de flesta sjukdomar har symptom som alla stämmer in på mig…ha ha.


Imorgon är det Fredag. Imorgon är det även två år sen Tobbe dog…tänker ofta på honom. 

Glömmer som sagt aldrig den dagen och det där samtalet som förändrade allt…för alltid.

Nu ska jag sova och försöka dämpa mina orostankar och löjliga misstankar om cancer och andra ohyggliga sjukdomar.

Kram 

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja just så är det Marica om man kollar nätet, då har man det mesta. Trötthet hänger samman med ditt liv tro mig, kroppens sätt att säga till att ta det lugnt och koppla av. Men hur var det nu med din sköldkörtel som verkligen kan ge olika symtom?
    Jag har också en kropp som är så värkig så hade det inte varit för min postiva syn på livet så hade det inte varit kul. Att inte kunna vrida på kranen, skära bröd och hur mycket mer. Men snart blir det bättre, det är så jag tänker och ser fram mot en bättre morgondag, med solsken och fågelsång.
    Nu ska jag åka till mitt bästa andningshål, Örums SPA, det är så otroligt skönt och avkopplande, prova det en dag!
    Åh visst tänker man på det som inte vandrar, idag är det femton år sen min lille far gick vidare. Jag var i kyrkan och som alltid ringde jag mina föräldrar minst en gång om dan, far hade kommit hem några dagar innan för en stor hjärtinfarkt, det var söndag, han kände sig nöjd åt frukost tittade ut på markerna som var färdigsådda, la in sin snusprilla, sa till mor jag lägger mig och vila och han hade sagt innan jag ringer dig i eftermiddag, men han somande in, och telefonsamtalet det väntade jag på, far min älskade far du var underbar. Men häromnatten kom han till mig underligt nog det var längesen, kysste mig på kinden och försvann igen, tack det har jag väntat på. Idag brann ett ljus vid frukostbordet ett tacksamhetens ljus för allt han gjort för mig.

    Kram till dig Marica och du det blir bättre/MH

Lämna ett svar