Ännu mera inspo!

Hej hej…

Vilken bra dag det blev. Trots inledande regnrusk så vände vädret och bjöd på solsken lagom tills vi fick disponera tiden på eftermiddagen efter bästa förmåga dvs vi fick åka på egna utvalda studiebesök. Jag besökte både en traditionell handelsträdgård och sen en mer blomsterbetonad butik som jag blev helt salig av. 

Trolldruvan i Glenmingebro är sannerligen en underbar oas som fick igång alla mina sinnen. 

Jag brinner ju verkligen för det kreativa skapandet och här blev jag otroligt inspoboostad. Sugen på butik igen faktiskt när jag snubblar över såna här pärlor.

Jag blev tipsad om ett annat ställe att besöka som heter i Vått & torrt. Har någon varit där? Annars på studiebesöksagendan står Den engelska trädgården i Kivik högt upp på önskelistan.

Har ni några andra roliga och inspirerande förslag så hojta högt. 

Nä nu ska jag nog brygga lite te minsann.

Fin onsdag på er. Kram ❤️

You may also like

4 kommentarer

 1. Väl känd för mig, Simona och hennes syster är otroligt kunniga och kreativa, har känt dessa trevliga tjejer i många år, kul butik med blandat i inredning och växter och i härliga rum för ögat. De tradtionella handelsträdgårdarna med ENBART växter kan jag ibland sakna, lite mer info om en sådan kanske?
  Vått och Torrt absolut värt ett besök, ägarinnan är väldigt trevlig, och har ett mysigt ”krypin” med inredning och kläder, utomhus är där mycket sevärt, så gör du ett besök där och njut av en bit av Österlen.
  Får jag tippsa om mer så är En bit av Medelhavet i Hammenhög en sevärd trädgård, liten familjär men oerhört inspirerande, med mycket kryddor.
  Härligt med alla dessa människor som satsar för att vi ska kunna ta del av det hela. Jag personligen gillar det småskaliga mer än det större, inget som säger att det stora är bättre.
  Lycka till med trädgårdarna.
  Kram/MH

Lämna ett svar