Gröna rum inspo

Hej mina vänner!

Idag har dagen flugit fram. Inledde dagen med en oerhört intressant föreläsning av Gunnel Carlsson, känd från tv-programmet Gröna Rum som jag brukade följa. Så glad att jag fick träffa denna ödmjuka och ofantligt kunniga själ.

Hon berättade om hennes uppväxt på sin fars handelsträdgård i Blekinge och en massa intressanta saker som gett mig en stor dos inspiration och ännu mer glädje för trädgård och odling. 

Det roligaste av allt var att jag fick en stickling av en brokig kirskål från hennes egen trädgård som givetvis ska ner i koloniträdgården. Hoppas den tar dig för det var varmt i bilen…

Sen lärde hon oss hur man tar sticklingar från buxbom, även dessa från hennes egen trädgård. Blir helt glad hela jag. Så nu hoppas jag innerligt att dessa ”gröna presenter” tar sig och blir plantor som kanske kommer bilda en liten formklippt buxbomhöck så småningom. Fast det kommer givetvis ta tid. 

Det gäller att ha tålamod när man jobbar med trädgård har jag lärt mig. Något som även Gunnel bekräftade idag. 

Nä nu ska jag ta en välbehövlig dusch. Längtar nästan till imorgon. ?

Kram kram ❤️

You may also like

Lämna ett svar