Ännu mera SB

Tjena!

Är slut i kolan idag. Värmen har ju bestämt sig för att joina oss nu när vi är inlåsta som boskap i en svettig lada. Fast vi blir dock rastade mer nu när vi fritt får besöka lite spännande gröna aktörer på vår vackra skånska bygd. Idag for vi till ”Den gamles gård” i Hörby på SB=studiebesök.

Gården drivs av Torbjörn som hela livet ända ifrån Södertälje drömde om att vara bonde och slog till när han var 50 och satte igång att förverkliga eller avliva sin dröm som han själv sa…Att avliva sin dröm genom att förverkliga den. Något han ägnar sig åt Mars till November. 

Jag kände mig slungad bakåt i tiden då allt gjordes för hand och lite så där opretentiöst primitivt på något sätt. Ungefär som mina morföräldrar hade det på sin gård….

Fick äran att samåka med Kit & Keyle (tror jag hennes australiska namn stavas) och lära känna de lite mer. Jätteintressanta människor som levt väldigt spännande liv, so far.

Hur som helst. Nu ska jag göra mig i ordning för ikväll ska jag på bombastiskt event här i stan med självaste Ola Salo som gästartist. Wow liksom.

Vi ses alltså. 

You may also like

3 kommentarer

  1. Vad kul att en kille från mina hemtrakter fallit lika hårt för ystad trakten som jag. Tyvärr inget besök för mig till goda vänner denna sommar men kanske under september, jag håller tummarna att vi får ihop det.

  2. Härliga foton och så roligt och läsa vad du skriver, känns som om denna utbildningen verkligen inspirerar dig och oss andra som läser, tack.
    Åh Ola Salo han är ju så bra och speciell, ha det så mysigt.
    Kram/MH

Lämna ett svar