Leva och Bo på Limhamn

Hej allihopa!

Lördag är här och hälsar på igen. Det har varit en blandad vecka med lite jobb på Österlen, ledighet och mys med Stella som har sportlov. Dock har snön uteblivit så vi har åkt på picknick i ”vårvädret” istället än att åka skidor. Inte för att jag är så värst mycket vän med vinter och snö ändå. Åker jag nånstans så är det alltid till sol och värme. Det kommer inte ändra sig.

Jag njuter till fullo av mitt nya kök och döm om min förvåning när jag fyndade älsklingsväxten, uppstammad Myrten här på torget för helt galet låga priset av 20 riksdaler. Köpte fem stycken med en gång! Tänker ha de på balkongen sen då de är lite svåra att hålla inomhus.

Annars då?! Jo jag kan förtella att igår kom äntligen numret av Leva & Bo ut med vårt förra hem i ett femsidigt reportage. Ni minns kanske att jag piffade inför en fotografering för två år sen..?

Bättre sent än aldrig som man säger.

Känns egendomligt att vi bott där tills för bara några månader sen och nu har ett annat liv här på Limhamn. Saknar ingenting från Ystad ärligt talat. Bor så himla bra här och har allt jag behöver och lite till endast ett stenkast bort. Stella går i skolan tvärs över gatan och min bror bor i samma trapp.

Btw är han dock ute på en seglats igen i Karibien och jag passar hans lägenhet så länge. Har för övrigt fått ett trevligt kreativt erbjudande som jag överväger att tacka ja till. Berättar mer snart.

Hoppas ni har det bra och tack för ert tålamod. För mer frekventa uppdateringar så kan ni följa mig här!

Nu ska jag steka bananplättar. Puss ✨

You may also like

4 kommentarer

 1. Åh myrten den växten är så fin jag har också men de har blivit så torra, satte ut dom kanske de tar sig. Tycker inte du den doftar gott eller så inbillar jag mig, haha.
  Va mysigt med ett reportage har jag missat ja förvisso köper jag sällan tidningar ett och annat magasin på loppis bara. Ditt hem andas harmoni och mycket mer lycka känns det som , jag tror du hittat hem vore så skönt.
  En fin helg från ett blåsigt Österlen. Kram/MH

  1. Tack. Ja jag tycker Myrten doftar friskt och lite eucalyptusaktigt.
   Känner mig hemma. Som om jag alltid bott här…men så är det väl när man har den rotlösa gypsygenen.
   Stor kram

 2. Härligt härligt Marica! Låter som om livet vänder :). Det är du värd! Tacka ja till erbjudandet om det känns rätt och du får massa energi av det :). Spännande 🙂 …måste oxå åka en sväng till Ikea och köpa dom där fina tavlorna :). Lägenheten ser jättemysig ut..precis som alla andra ”boenden” du har skapat de senaste åren. Skickar lite blåsiga hälsningar från huvudstaden till dig! Ha en superhärlig lördag! kram kram

Lämna ett svar