När man gör fynd

Tjena…

Har inte riktigt tiden idag att vädra dagens göromål men jag ger en liten hint inalla fall.

Det var ju äntligen sol så stranden hägrade såklart. Utöver de tog jag en omväg till Onslunda och hämtade en matta jag länge velat ha.

För blygsamma hundra riksdaler blev denna fining min. Sjukt nöjd är jag alltså. Får liksom inte glömma mitt ”riktiga” hem trots att all ledig tid spenderas i stugan gör tillfället. Ska visa de senaste som hänt därute strax men har lite annnat planerat till helgen. 

Vi ses imorgon alltså. Kram kram.

❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Nu åker vi norrut efter några härliga dagar i Skåne. Körde precis förbi skylten till sövestad! Nu är vi på till simrishamn o suckarnas gång o dem stora lördags loppisen. Efter det ett besök hos Mandelmanns innan vi åker hem till påskallavik.
    Kramar❤❤❤

  2. Åh va snyggt verkligen smakfullt och jag har ju några liknande stolar från mitt älskade barndomshem, med druvor på ryggen. Färgen på mattan och på underläggen är stillsamma, vilsam färg helt enkelt och med matchande lampor, du kan du Marica.
    Kram och fin kommande helg till dig och alla andra där ute i vida världen/MH

  3. Skapligt fynd må jag säga. 100 riksdaler för den mattan, du är bara att gratulera! Blocket fynd eller nåt jag missat i Onslunda såsom loppis eller second hand?

Lämna ett svar