Egen skörd

Hej hej. 

Verkar som att sommaren tänker göra comeback. Gött. 

Igår grejade jag med stugan hela eftermiddagen och fick välbehövlig hjälp av en vän som fixade bort de fula och ruttna sidostolparna som en lite väl ”hjälpsam” granne fick för sig att fixa till mitt förtret. Såg inte klokt ut…Före: Eh hallå lappa & laga…

Nu är de i alla fall borta och ska ersättas med nya stolpar så småningom. Ska bara avsluta fronten på trädäcket så det blir klart och enhetligt.

Grävde även upp några buskar som stod på andra sidan och det blev sjukt fint och luftigt. Nu kan man gå runt hela stugan vilket jag gillar. 

När jag ändå var i gång så skördade jag mina första potatisar som jag kokde upp på gasolplattan och spisade ihop med sill & gräddfil. Behöver knappast nämna att det var vidunderligt gott va?

Nu sitter vi i vår trädgård och har precis avnjutit lite lunch. Ska strax kasta av mig kläderna och sola. Får passa på nu när det är strålande väder.

Vi ses senare hörrni.

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Vad glad jag blir när jag läser hur bra du trivs. Du verkar ha fått en bra balans nu när du både hugger i och jobbar men också slappar och njuter. Ha det underbart

Lämna ett svar