Ömsom sol, ömsom regn…

Grymt knepigt väder vi har!

Kan det bestämma sig för om det ska vara höst eller sommar, är ju liksom juli nu…

Idag har jag styrt upp lite semesterplaner. Har tagit sommarlov nu då jag ska plugga till hösten så det gäller att få ordning på vissa nödvändiga saker innan sommaren är slut.

Hann dock även med att fixa lite till ute i vår lilla älskade stuga.

Det kommer bli så fint när det är klart.

IMG_2776

Stella älskar verkligen detta lilla Sövestadsubstitut.

Är själv så överlycklig att denna barndomsdröm gick i uppfyllelse trots att vissa antagonister naturligtvis förminskar denna investering som en löjlig pensionerssyssla.

Då får det väl vara det då. Jag är hur som helst skitglad för min lilla vinterbonade stuga som jag själv, UTAN någon karls hjälp renoverat. Inte för att jag vid ett ögonblick ens misstrodde min förmåga att genomföra denna uppfräschning. Har ju liksom dränerat hus för hand, lagt både golv, kakel, satt kök och byggt innerväggar, etcetera etcetera tidigare så detta var liksom a piece of cake.

Vill bara för the record understryka detta då mina insatser genom åren ständigt har nervärderats av män som av någon motbjudande anledning känner tillfredsställelse av att trycka ner starka kvinnor.

Komplex av något slag månntro?

Nä nu mina vänner så ska jag slänga upp benen på min chesterfieldsoffa och vila mig för ovanlighetens skull.

Imorgon tar vi tag i lite nya projekt och ett samarbete jag har.

Kram på er.

You may also like

8 kommentarer

 1. Hej!
  Så fint du har gjort med ditt lilla hus! Och din lilla tjej ser ut att trivas där.
  Bra att du inte bryr dig om dumma kommentarer! Vissa tycks tro att deras uppgift är att förminska andra människor. Du vet bäst själv vad du gillar så följ ditt hjärta!
  Önskar dig fortsatt lycka till och ser fram emot fler foton, det är så kul att se!
  Kram Kerstin?

 2. Du är flitig Marica och det har du väl bevisat mer än en gång, tycker du är fantastisk som skaffat dig en alldeles egen stuga, där kommer du finna ro.
  Hoppas vi kan få lite mer solsken nu, har ju fått en hel del regn som säkert behövdes, utan vatten stannar vi.
  Lycka till med allt vad du ska ta för dig, studier och projekt.
  Kram/MH

 3. Jag tycker du är duktig, den söta lilla stugan har blivit jättefin! Min väninna Lisa i Ystad frågade mig just när sommaren kommer och jag svarade ”inte f..n vet jag”men jag tror vi haft lite bättre väder här uppe runt Stockholmstrakten än vad ni haft. Iallafall mindre blåst. … Trevlig sommar oavsett väder önskar jag dig.

Lämna ett svar