Kvälssdepp

Hej sena Måndagsafton…

Skulle hört av mig tidigare men det blev lite senare än vad jag tänkt mig med Malmöturen .

Är ganska trött och lite låg ikväll av olika anledningar.

Det blir bra till slut. Tror jag.Imorgon är en annan dag som Scarlett O’hara sa. Då tar vi nya tag..

Sov gott allihopa.

You may also like

3 kommentarer

  1. Vassegod och tack själv för pepp :). Fick denna som pepp av en vän…att alla behöver ”hoppa” mot något för att bli framgångsrik…alla är födda med en gåva…behöver bara komma på åt vilket håll jag ska hoppa ;). Är inte religiös men det kan vara någon annan som har en ”baktanke”/mening med mig och dig och alla andra. Och en början är ju att kika ”bakom hörnet”. Och nu blir vi ”tvugna” att kika bakom hörnet. 🙂 Undrar bara varför det ska kännas så svårt.
    Steve Harveys tal om att man ska våga hoppa för att vinna 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=yFltqHCTTVo

    kram kram

  2. Ja…min dag va deppig också…men försöker tänka positivt. (Har precis fått veta att jag inte kan vara kvar på mitt jobb pgav dålig likviditet och då jag har en administrativ roll så är det ju ”den” som man drar ner på först. Så har en månad på mig att hitta jobb..orka hitta jobb på…men som sagt måste försöka tänka positivt.)
    Tydligen så är det deppigaste dagen på året enligt någon professor (Läste på Metro)…så det kanske stämmer? Längesedan jag skrev till dig men läser såklart alltid din blogg. Skickar varma styrke kramar till dig. …man är starkare än man tror och klarar mycket mer dessutom :). …och så bort med alla negativa tankar och så försöker vi fylla dem med positivitet och tänker på att andas…andas och vara i nuet :).

    1. Tack för dina tankar och att du delade med dig detta. Tråkigt besked, men det väntar något bättre på dig bakom nästa krök. Det tror jag det gör för min del också. Så nu går vi runt det där hörnet och kikar tycker jag 😉
      Vi fixar det!

      En stor kram från mig ❤️

Lämna ett svar